The One..

13:20 Posted In Edit This 0 Comments »
Am de invatat.Mult. Si in loc sa fiu cuminte si sa ma pun pe treaba,ma gandesc la o intrebare intalnita destul de frecvent: "When do we know he/she is the one?"
Nu cred ca exista fata care nu si-a pus aceasta intrebare.Si spun de fete pentru ca ele sunt mai ganditoare si viseaza mai des la Feti Frumosi pe cai albi,decat baietii la printzese.:)
Dar totusi,oriunde si de la oricine incerci sa aflii raspunsul, nu primesti decat : "Stii si simti cand ii the one"
Buuun...simti simti,dar ce simti?
Probabil ceea ce simti vine si din "potriveala". Sau mai bine spus daca sunteti pe aceeasi lungime de unda,caci in caz contrar nu prea are ce sa iasa de acolo.
Cred ca trebuie sa existe o armonie intre planul psihic si fizic. Aici este vorba de completare in toate domeniile.
Bineinteles, fiecare om este diferit, de aceea de cele mai multe ori trebuie facute compromisuri din ambele parti pentru a fi bine. Dar cand e vorba de sufletele pereche probabil aceste compromisuri exista intr-o mica masura si se fac foarte usor. Certurile exista si ele, dar ar trebui sa fie destul de putine si foarte rar majore.Altfel nu vad cum cei doi ar putea trai impreuna o viata intreaga.
Dupa aceea, increderea este esentiala,pentru ca fara incredere nu ajungi departe intr-o relatie. E usor neplacut ca mereu sa te indoiesti de celalalt si sa fii paranoic,pentru ca automat nu mai ai o viata normala alaturi de el/ea. Bine,usurinta cu care poti avea incredere in cineva tine si de felul in care celalalt iti da sau nu motive de ingrijorare. Dar in cazul de fata discutat nu cred ca se pune problema indoielii. Presupun ca in momentul in care ai gasit acea persoana, ai gasit ce cautai si nu iti mai trebuie altceva, deci nu ai de ce sa-l faci pe celalalt sa se indoiasca de tine.
Pe langa toate astea, cred ca trebuie sa fii dispus sa faci orice pentru persoana cealalta.
Asa presupun eu ca ar trebui sa simtim when the right one is around:)

Intr-un episod din Sex and the City, Carrie si prietenele ei discutau pe aceasta tema, spunand ca de fapt nu este o singura persoana predestinata,ci doua. Dar totusi aceasta ipoteza este oarecum ciudata pentru ca asta ar insemna sa fii intr-o cursa. Pe care il intalnesti primul, he's the one or what?:))) Deci din punctul asta de vedere, sunt sigura ca exista doar unul/una pentru fiecare din noi. Singura noastra sarcina este sa gasim acea persoana. Dar si aici, este bine sa nu cautam prea tare crezand ca oricine ne iese in cale este alesul.
In viata, toate se intampla cu un anumit motiv, deci totul se rezuma la timp.
Time will tell..

0 comentarii: