Then...and now..

06:04 Posted In Edit This 16 Comments »
Avand in vedere faptul ca nu prea am rabdare sa stau si sa-mi organizez gandurile intr-un post,ideea mi-a venit cu cateva zile inainte,dar nu am avut cheful necesar pentru a scrie. Trecand peste, m-am tot gandit ce imi placea mie sa fac acum cativa ani, ce muzica ascultam, cu ce imi ocupam timpul. Si am ajuns la cateva concluzii..

*Mersul cu rolele.Una din activitatile principale.Weekend de weekend,sau chiar zi de zi in vacante. Trebuia sa fim mereu prezente "la cruce" cu all the cool people de acolo(skateri,rolleri,bikeri).Nu stiam noi nu stiu ce scheme,dar ne placea mult sa ne plimbam.Cel putin o data pe zi mergeam de la primarie,prin parc,pe mal inspre Slavici, si o luam prin centru inapoi spre primarie.Cel mai fain era cand ne strangeam vreo 7-8 si pe centru ne gaseam sa facem trenuletzul.
Ultima data cand am fost cu rolele cred ca a fost acum vreun an.It might sound funny ca la 20 de ani cineva mai merge cu rolele,but what can i say!?! I liked it before,and i still like it!

*Chatuitul pe Mirc.Era era dial-up-ului si toata lumea stia ca doar de la ora 22 era mai ieftin,asa ca tot timpul asteptam ora aia cu sufletul la gura. Si ca sa fiu sigura ca nu pierd vreo seara de mirc,dadeam connect pe la 21.58.I remember ca a fost o perioada cand,din nu stiu ce motive,nu aveam voie pe net in timpul saptamanii.Si atunci bagam motive gen "trebuie sa-mi verific mailu" ,care chiar functionau pana m-a prins tati intr-o seara.Cel mai mare stres era cand venea factura de Romtelecom;faceam calcule peste calcule cat am stat,cat ma costa pana in momentul respectiv,cat mai pot sta ca sa nu para nimic suspect.Era o adevarata aventura.Pana cand a rasarit RDS si pe strada mea.
Acum, se intampla cam acelasi lucru,adica i'm still addicted to internet! Numai ca in loc de mirc, e messu, hi5-u, blogul:))

*Linkin Park. Eram a huge fan,taiam toate pozele si interviurile cu ei din reviste,aveam postere in camera,aveam toate albumele,dintre care Reanimation era original(cumparat din propriul buget in Germania). Ascultam si altceva(Blink182,POD,Sum41,J Lo,nu stiu-tendintele momentului),dar pentru ei aveam o pasiune.Erau de neegalat.
Si acum mai ascult melodiile lor,dar mai rar,pentru ca m-am reprofilat catre alt gen de muzica-house,electronica,trance,clubbing,etc.Probabil si asta tine de tendinte.

*Shopping.De cand ma stiu imi placea sa-mi cumpar haine.Prin clasa a8-a a9-a aveam un obicei si anume in fiecare vineri mergeam cu prietena mea Paula dintr-un capat in altul al centrului,intrand in aproape fiecare magazin,iar in final cand eram obosite deja,ne opream la Mc.Bine,va dati seama ca nu ne cumparam ceva de fiecare data,dar ne placea si numai sa ne uitam.
Acum merg ceva mai rar,adica nu in fiecare vineri,si mai putin prin Arad.Deobicei merg cand vreau sa-mi cumpar ceva,nu prea mai merg doar sa ma uit.Daca nu am bani,fac pe cat posibil sa nu merg prin magazine pentru ca atunci sigur vad ceva ce imi place si numai ma enervez.But i still love buying clothes,shoes,accessories..Hey,what girl doesn't?

Time goes by,people change.There are things related to them that might not change,but they certainly evolve one way or another. So which were your favourite activities some years go?

16 comentarii:

satinutz spunea...

ioaii...role, ce dor mi-e si mie.. tii minte ca nu era zi sa nu mergem la nemaipomenita cruce. ce fain era, si ne dadeam pe pantele alea, am invatzat sa sarim borduri ghivece etc. acolo ne-am cunoscut, remember? si turele slavici primarie erau supperrr...si sa coboram podu mare..OMG, nice memories..
de mirc sa nu mai vbim...si de cetatea mai ales=)) tii minte cand ne-au dat ban baietii? ce distruse eram?:))
dorinte mai mari nu aveam pe atunci.. decat sa mergem la cruce, sa stam cat mai mult pe mirc, si sa ne lase in shadows:D si bineinteles, bani de cumparaturi:D
si acum tin minte perfect camera ta, erai obsedata de tot ce tinea de LP. mai stii knd am dat sucu pe jos, si cand vroiam eu cu ana sa facem clatite la 3-4 noaptea, si ce frik va era ca ne uitam la filme de groaza? :)) tot pe mine ma trimiteati sa aprind lumine..
ce amintiri frumoase...ash putea scrie un blog intreg:D
knd mergem cu rolele?

Andy spunea...

hahahha..pai cand vrei,numa sa-mi gasesc rolele:))
chiarrr #cetatea, cata drama o fost cand ne-au luat canalul:)) parca la scurt timp dupa aia am si renuntat la mirc:))
ohh si that night cu filmele de groaza,de fapt unul: 13 fantome..2 sapt n-am mai dormit dupa aia..numa la ana ii ardea de clatite la 4 dimi,mie si sa merg la baie imi era frica:)) si faza cu sucu o fost ceva de genu:
mergea tv-ul..eu: "sandra,uitate te rog la pahar cand iti pui suc,sa nu dai pe langa!"..sandra:" da da"..si in urmatoarele 5 secunde sucul curgea din pahar ca la robinet8-|
dupa aia a urmat pasta de dinti de pe covor:))
but those were nice memories..si in anul ala parca am fost si la mare 8->
:*:*

satinutz spunea...

apai daca m-ati lasat pe mine sa torn suc in pahare ce sa fac? oricum a fo fff tare faza=))
chiar k curgea ca de la robinet.. sry pt covor:D
dupa faza cu #cetatea s-a cam terminat si era mircului..a mai fo o perioada de mirc+mess, da a trecut repede. da initial ne-au dat afara baietii de pe cetatea, dupa ne-au luat nush care canalu.
waiiiiiiiiiii, da mai tii minte fazele cu urmaritu, cat ne mai puteam distraa.. pe strand, in artexin sau cum zicea, lol...ce nebune eram..:))
si mai tii minte, ca pe paula o lasa tot timpu mai mult in shadows si pe noi nu? ce suparate eram:)
da, am fo si la mare anu ala:D

Andy spunea...

daaa..tot timpu plecau ai ei in weekend si nu aveau treaba cand venea acasa:))
la fazele cu urmaritu nu eram prezenta,erai tu cu bia si ana:P wasn't thereee:))
don;t worry pt covor! ii ok:-j stresu o fost mai mare:))
at a fost prima data cand au plecat ai mei la mare si am ramas singura,ma rog,cu voi:)) party party:))

satinutz spunea...

tu nu erai? de ce nu era? hmz...
te-au lasat singura acasa si numa dezastre au fost=))
chiar k party party:D
asha fain era, nu tu sesiune, nu tu stres...visam numa sa fim a 9-a a10-a sa ne lase mai mult prin shadows, remember? aveam impresia k at vom deveni cele mai libertine persoane din lume.
oricum, invitatia cu rolele ramane valabila, tb sa mai facem niste ture slavici primarie cruce, numa sa nu pikm in cap:))

Andy spunea...

numa sa nu ma pui sa sar borduri sau sa ma dau pe panta din parc ca mi-am pierdut din indemanare:))) si mai imi rup ceva acuma cand am de invatat:))
daa stiu atata ne rugam tot timpu sa crestem sa stam cat mai mult in club:)) ehheehe..dar era fain..si chiar dc aveam ora de intors acasa parca ne distram mai fain,stiam sa apreciem altfel mersul in cluburi:P

satinutz spunea...

true that...knd nu poti avea cva, at iti doresti mai mult:D
well, nu ne dam pe panta, nici nu sarim nimik, nu sarim nimik, doar ne dam putin putin, like old times:D

ana spunea...

eu propun role. apoi luam pijamalutze de vara in geanta si mutat posteriorul la una dintre noi. ornam cu un horror, satinutz evident abonata la aprins luminile si apoi facem si clatite.

eh? :)

Andy spunea...

ok...dar luam si ceva comedii k altfel iar nu dorm some weeks8-| :))
cat despre clatite, nush cine se ofera sa le faca:)) but it would be fun:D

prodi spunea...

pai sandra e specialista in gatit, nu va faceti probleme :))... crek mi-am ratat copilaria, niciodata nu m-am urcat pe role si nici nu am de gand sa o fac :))

Andy spunea...

vaiii prodi.. ma dezamagesti!! cum sa nu te urci pe role??!!? te invitam si pe tine cand vom merge..u gotta try!:P numai sa ai grija sa nu mai ai parte de evenimente(vanatai) nefericite:P

RazvY spunea...

Now ... si cam atat deocamdata :P E bine ca te-am descoperit :))

Andy spunea...

@razvy: thx:D now in sensul ca ai cam aceleasi preocupari?:P

ar16zpy spunea...

mamaa....si eu eram obsedata de linkin park :) mi-am cumparat albumu din piatza :D dar avea sigla dinaia de original =))... nu stiu daca voi aveati pasiunea asta...da mergeam in piatza foarte des...era un fel de mall :)

ar16zpy spunea...

p.s. si eu ma dadeam cu rolele...da pentru noi era mai cool daca nu erai cool... intelegi? adica nu mergeam la cruce ca sa nu fim lame, ca si aia care incearca sa fie cool =)) doar treceam pe acolo sa spionam de vreo 10 ori pe zi. da nu mergeam acolo ca nu era cool. super. :))

Andy spunea...

hahahah simo...de mers prin piata nu prea mergeam ( si acum urasc sa merg la piata-ma apuca toti dracii cand dau de inghesuiala de acolo),dar le ziceam la ai mei sa vina cu cate un cd sau o caseta acasa:))