Deprimare totala

10:40 Edit This 2 Comments »
In liceu,fiecare vacanta o asteptam cu sufletul la gura.Parca fiecare moment din vacanta era savurat la maxim,pentru ca stiam ca odata cu terminarea ei incep iar zilele cu trezit la 7 si stat la scoala pana la 15,meditatii,teme de casa,sau mai bine zis prea putin timp liber.

Tin minte ca in duminica de la sfarsitul fiecarei vacante ma lovea o deprimare groaznica.Nu aveam chef de nimic,ma gandeam ca iar trebuie sa ma trezesc la 7(nu exista chin mai mare pt mine decat trezitul de dimineata),ca voi sta N ore la scoala in fiecare zi dupa care trebuia sa vin sa invat.Si stateam si meditam la momentele traite in vacanta gandindu-ma : "ce faiiiiiiiiiiinnn o fost!!!" ,si mai suspinam putin.

Acum,la faculta nu mai e chiar asa. Vacantele sunt tot la fel de binevenite, dar gandul ca se termina parca nu mai reprezinta chiar sfarsitul lumii ca in liceu. Exista putin regret,dar trece repede la gandul ca vine varaaa,in fiecare seara ne vom posta fundurile la cate o terasa,trezitul la 7 nu e obligatoriu in fiecare zi(mai sunt cursuri de la care se poate lipsi in cazuri majore:)) ),cand venim de la scoala avem timp de a little nap:)),si in plus la mine saptamana incepe de marti semestrul asta.Deci daca toata lumea uraste lunea,eu nu o urasc de data asta pentru ca vacanta mea e mai lunga cu o zi!

Asa ca,teoretic,deprimarea mea ar trebui sa se mute pe maine,dar practic nu cred ca voi avea prea mult timp sa ma gandesc la vacanta asta,pentru ca am de facut un bagaj(care presupun ca nu va fi mic),am ceva treaba in oras,trebuie sa merg in Timi,iar acolo sper sa iesim! Plus ca iar voi avea pe cine tine de povesti seara inainte de culcare..sorry Anna!:))

2 comentarii:

sinner spunea...

i pity the fools who still have to deal with it :)

Andy spunea...

te compatimesc..but hey,chin up high, nu mai ai asa mult:D