That night we flew to heaven..

15:50 Posted In Edit This 0 Comments »
Este vorba de joi seara. Toata lumea a auzit, daca nu a si fost, macar o data de mega-clubul de fitze din Timisoara numit Heaven. Eh,cel putin asa aveam impresia, ca e de fitze. Asta pana joia trecuta, cand ne-am hotarat eu,Anna si colega mea de grupa Lumi sa mergem sa ne miscam putin posterioarele.
Bineinteles, am chemat o multime de persoane care pana in ziua cu pricina erau foarte incantate de idee spunand ca vin negresit. Dar,ca de obicei, toata lumea isi schimba parerea cu 3 ore inainte. Asa ca,pe la ora 21 afland ca am ramas doar noi 3, imi cam pierise cheful,nu stiam cu ce sa ma imbrac, si imi era si cam somn. Am tot schimbat pe tinute vreo 2 ore,si pana la urma am ramas tot la clasicii blugi si ceva tocuri. In astea 2 ore in care eu faceam ture comp-baie-oglinda, s-au hotarat sa mai vina si ceva prietene de-a lui Lumi si 2 baieti.Pe la doispe Lumi cu baietii si-au facut aparitia la noi acasa, am baut cate ceva sa ne mai vina cheful de dans, si cu banii,telefonul si luciul de buze in buzunare am pornit spre statia de taxi.Nici una dintre noi nu aveam geaca si poseta.We were free like birds in the sky:P
Ajunse acolo,spre surprinderea mea,am constatat ca erau si fete imbracate sport (in adidasi,blugi si ceva maieu),pe langa clasicele sclipiciuri. In final, in ciuda lipsei de chef pe care o aveam inainte de a ajunge acolo, a fost chiar fain,am dansat si ne-am distrat pana pe la 3.30 noaptea.


Saptamana asta, istoria avea sa se repete. Inca de luni am inceput sa facem planuri pentru joi, am chemat iar o multime de persoane, toti au spus ca vin,mergem,facem si dregem. Asta pana joi, cand pe toti i-au lovit problemele (dc cititi careva postul,sa nu va suparati:P ) : ca nu mai pot, ca sunt suparati, ca nu mai au chef, ca au scoala de dimineata si dupa aia au de lucru, etc etc.Ca de obicei,nimic surprinzator. Dar tot nu am trecut peste fara sa ma enervez. Si normal,cand vorbim o chestie si facem cu totul altceva. Anyway, intr-un final am ramas sa mergem 5, de data asta fara Anna roomie. Au venit Lumi cu inca un coleg la mine sa bem,dupa care au mai aparut si Carla(o alta colega de grupa) cu her roomie, si am mers in Heaven,unde ne-am mai intalnit cu o tipa si iar am dansat vreo 3 ore in continuu in "ametzeala" noastra. Cu Lumi around, avem iar o multime de poze, si pot sa spun ca a fost chiar mai fain decat cu o saptamana inainte.
Singura problema a fost seminarul de vineri de la 10 de la care nu puteam lipsi,seminar pe care saptamana trecuta nu l-am avut(datorita orarului cu saptamani pare,impare,alea alea). Asa ca a trebuit sa ma trezesc la 9. Dupa 5 ore de somn, efectul alcoolului nu trecuse in totalitate, deci va dati seama cam cum am fost la seminar:))
Dar macar am ajuns la scoli, spre deosebire de altii:)) No problem, bine ca ne-am distrat:D



Joia viitoare facem altceva, avem nevoie de diversitate:P

0 comentarii: