These adorable cats

14:43 Posted In , Edit This 0 Comments »


Here are some of my favourite quotes from a book about cats:

"Tot ce va cer este sa ma iubiti macar pe jumatate cat ma iubesc eu insumi."

"Nu e de nasul unei fiinte umane sa-i spuna unei pisici ce trebuie sa faca. Fiinta poate eventual sa ne convinga prin rugaminti,mita,implorari,vorba buna,insistenta,flaterie, dar si atunci probabil ca vom ignora ceea ce ni se spune."
"Casa asta este a mea - ei doar platesc ratele."

"Pisicile dorm mult pentru ca asta e unicul lor scop in viata. Fiintele dorm pentru a avea energie sa-si slujeasca pisicile."
"Toate lucrurile bune se intampla celor care torc."
"Sunt multe secrete pentru a scapa de necazuri atunci cand ai facut ceva rau.Arata-te indignat.Toarce bland.Da-te ranit.Da vina pe caine.Fugi mancand pamantul."
"Calcul Probabilistic: Sansa ca o pisica sa faca ceea ce-i cere stapanul ei este egala cu zero."
"Daca legile Evolutiei se vor dovedi exacte de-a lungul vremii atunci oamenii vor atinge perfectiunea - adica vor deveni pisici."


These quotes are funny,but when you have a cat, you realize that they are actually like that: they have personality, they care mostly about they're own good, they never listen to us, unless they have some interest there. But even so, we all love the furry, sweet, negative energy takers, little animals.

It's all "cul"

13:34 Posted In , Edit This 1 Comment »

Ok,nu am mai scris de o gramada de timp,vreo 2 luni sa tot fie. Si probabil nu as fi scris daca nu era hi5-ul.
Toata lumea a auzit de hi5, iar eu il numesc presa zilnica sau ziarul de dimineata. De acolo poti afla toate noutatile sociale, atat despre prieteni, cat si despre persoanele care nu-ti sunt apropiate dar le stii fie din vedere,fie ai auzit de ele de la unii sau altii. Dar totodata, hi5-ul este si un site bun pentru a-ti alunga plictiseala, mai ales cand dai de vreo pitzi sau te miri de mai cine. Doar cu totii stim de faimosul site pitzipoanca.org care ne-a alungat de atatea ori plictiseala datorita pozelor de pe hi5 si mai ales datorita comentariilor la poze.
Iar astazi,in timp ce faceam pauza de la studiul zilnic(mai am un examen),m-am pus sa ma uit pe hi5. Iar atentia mi-a fost atrasa de noul mod de a scrie in limba romana.Absolut mirific.Ti se face rau,nu alta.La fenomenul pitzipongic legat de imbracaminte nu ma prea bag,desi lasa prea mult de dorit,dar este alt subiect. Insa cand vad ca mai nou:
* "poza" este "poja" sau "pojica"
* "grup" este "gloop"
* "cineva" e un cuvant prea lung,asa ca se scrie "cnv"
* "esti" se scrie "esty" ca e mai cul asa
* "doOLsSe" este in loc de "dulce"
* "frumoasa" este "mumoasa"
* se foloseste excesiv de mult litera "L" in loc de "R" : tale(tare),dol(dor),seala(seara)
si multe alte modificari ale limbii romane,pe care noi deja credeam ca o cunoastem.
Primele atestari ale limbii romane apar prin sec XVI, asa ca ea a aparut de mult,suferind intr-adevar diverse modificari,dar acele modificari nu au nicidecum legatura cu ce faceti voi acolo.
Nu este nevoie sa ne aratati zi de zi ca ati absolvit Pitziologia..si pe bune,singurul lucru care il dobanditi este sa ne faceti sa inchidem cat mai repede ochii si fereastra de Explorer.

Winter Jam

01:46 Posted In Edit This 0 Comments »

I will wait for holiday to arrive, cause that's when you'll come back to me. Christmas spirit, orange and cinnamon scents, candles, carols, lovable atmosphere, you and me. Everything happening next to the big, beautiful Christmas tree,little lights turning on and off, presents under the tree waiting to be unwrapped, cookies and colorful gingerbread. Parties and going out with friends. Hot chocolate and tea, hot wine, you and me. Green, red, gold.
And then the New Year's Eve will find us away from home,doing something different,cause this one should be special.We will tell to each other "Happy New Year!" on the streets of Budapest, watching the fireworks, having a glass of champagne.The party might get started in some club there. Can't hardly wait..





I'm counting down the days til then...




There should have been 5 years:)

Goodnight Moon.....

15:08 Posted In Edit This 0 Comments »
There's a nail in the door
And there's glass on the lawn
Tacks on the floor
And the TV is on
And I always sleep with my guns when you're gone

There's a blade by the bed
And a phone in my hand
A dog on the floor
And some cash on the nightstand
When I'm all alone the dreaming stops
And I just can't stand

What should I do I'm just a little baby
What if the lights go out
And maybe and then the wind just starts to moan
Outside the door he followed me home

So goodnight moon
I want the sun
If it's not here soon
I might be done
No it won't be too soon 'til I say goodnight moon

There's a shark in the pool
And a witch in the tree
A crazy old neighbour and he's been watching me
And there's footsteps loud and strong coming down the hall
Something's under the bed
Now it's out in the hedge
There's a big black crow sitting on my window ledge
And I hear something scratching through the wall

What should I do I'm just a little baby
What if the lights go out
And maybe and then the wind just starts to moan
Outside the door he followed me home
So goodnight moon
I want the sun
If it's not here soon
I might be done
No it won't be too soon 'til I say goodnight moon.

Getting a bit sentimental..

16:26 Posted In , , Edit This 0 Comments »


Yeah, I miss you...:)

That night we flew to heaven..

15:50 Posted In Edit This 0 Comments »
Este vorba de joi seara. Toata lumea a auzit, daca nu a si fost, macar o data de mega-clubul de fitze din Timisoara numit Heaven. Eh,cel putin asa aveam impresia, ca e de fitze. Asta pana joia trecuta, cand ne-am hotarat eu,Anna si colega mea de grupa Lumi sa mergem sa ne miscam putin posterioarele.
Bineinteles, am chemat o multime de persoane care pana in ziua cu pricina erau foarte incantate de idee spunand ca vin negresit. Dar,ca de obicei, toata lumea isi schimba parerea cu 3 ore inainte. Asa ca,pe la ora 21 afland ca am ramas doar noi 3, imi cam pierise cheful,nu stiam cu ce sa ma imbrac, si imi era si cam somn. Am tot schimbat pe tinute vreo 2 ore,si pana la urma am ramas tot la clasicii blugi si ceva tocuri. In astea 2 ore in care eu faceam ture comp-baie-oglinda, s-au hotarat sa mai vina si ceva prietene de-a lui Lumi si 2 baieti.Pe la doispe Lumi cu baietii si-au facut aparitia la noi acasa, am baut cate ceva sa ne mai vina cheful de dans, si cu banii,telefonul si luciul de buze in buzunare am pornit spre statia de taxi.Nici una dintre noi nu aveam geaca si poseta.We were free like birds in the sky:P
Ajunse acolo,spre surprinderea mea,am constatat ca erau si fete imbracate sport (in adidasi,blugi si ceva maieu),pe langa clasicele sclipiciuri. In final, in ciuda lipsei de chef pe care o aveam inainte de a ajunge acolo, a fost chiar fain,am dansat si ne-am distrat pana pe la 3.30 noaptea.


Saptamana asta, istoria avea sa se repete. Inca de luni am inceput sa facem planuri pentru joi, am chemat iar o multime de persoane, toti au spus ca vin,mergem,facem si dregem. Asta pana joi, cand pe toti i-au lovit problemele (dc cititi careva postul,sa nu va suparati:P ) : ca nu mai pot, ca sunt suparati, ca nu mai au chef, ca au scoala de dimineata si dupa aia au de lucru, etc etc.Ca de obicei,nimic surprinzator. Dar tot nu am trecut peste fara sa ma enervez. Si normal,cand vorbim o chestie si facem cu totul altceva. Anyway, intr-un final am ramas sa mergem 5, de data asta fara Anna roomie. Au venit Lumi cu inca un coleg la mine sa bem,dupa care au mai aparut si Carla(o alta colega de grupa) cu her roomie, si am mers in Heaven,unde ne-am mai intalnit cu o tipa si iar am dansat vreo 3 ore in continuu in "ametzeala" noastra. Cu Lumi around, avem iar o multime de poze, si pot sa spun ca a fost chiar mai fain decat cu o saptamana inainte.
Singura problema a fost seminarul de vineri de la 10 de la care nu puteam lipsi,seminar pe care saptamana trecuta nu l-am avut(datorita orarului cu saptamani pare,impare,alea alea). Asa ca a trebuit sa ma trezesc la 9. Dupa 5 ore de somn, efectul alcoolului nu trecuse in totalitate, deci va dati seama cam cum am fost la seminar:))
Dar macar am ajuns la scoli, spre deosebire de altii:)) No problem, bine ca ne-am distrat:D



Joia viitoare facem altceva, avem nevoie de diversitate:P

Back to the 90's

11:20 Edit This 0 Comments »
Citind astazi postul Annei, si mai exact uitandu-ma la videoclipul melodiei "Dr.Jones" a celor de la Aqua, mi-am adus aminte automat de arhicunoscuta "Barbie Girl" ,melodie de care eram foarte fascinata cand eram mica. Si probabil ca imi placea asa de mult nu pentru ca intelegeam versurile sau ca imi placea formatie,ci pentru ca pe atunci ma mai jucam cu Barbie si inca credeam ca "life's pink".
Asa ca mi s-a facut dor de acele vremuri si am inceput sa tot caut pe youtube melodii ale anilor 90, melodii cu care am crescut. De mica ascultam multa muzica, tin minte si acum cum ma uitam toata ziua la Viva,desi mare lucru nu pricepeam pentru ca era in germana,dar nu conta,trebuia sa stiu toate melodiile si sa vad videoclipurile.
Pe la 3-4 ani ma uitam la MTV,iar cand puneau Sinead O'Connor - Nothing compares to you,parca eram hipnotizata.Stateam nemiscata pe toata durata melodiei si ma uitam la videoclip,fara sa scot vreun cuvant,desi il mai vazusem de N ori.Freaky,i know..probabil faptul ca Sinead O'Connor era cheala ma fascina asa la varsta aia:))
Oricum, imi aduc aminte cum imi tot cumparam casete din piata. Cea mai faina aparuse intr-o vara,avea o coperta roz si pe ea erau toate melodiile pe care toata lumea le stie si care sunt clasice pentru anii 90, gen Jessica Jay - Casablanca, Aqua - Barbie Girl , Mr. President - Coco Jambo, Nana - Lonely,Venga Boys,etc. Cred ca atat am ascultat-o pana nu o mai mers:))
Dar,incercand sa nu ma pierd in prea multe detalii, astazi am ascultat La Bouche,Aqua,Culture Beat,Mr.President,Ace of Base, nume de care mi-a fost tare dor,si pe care nu le mai auzim foarte des din pacate.
Brings back many memories, childhood pink memories..